Aanmelden 4-jarige

We vinden het fijn wanneer je je kind, een half jaar voordat je kind 4 jaar wordt, bij ons aanmeldt. Wij kennen geen wachtlijst.

Aanmelden voor een kennismakingsgesprek kan via dit formulier, zo volledig en uitgebreid mogelijk, in te vullen. Nadat wij het formulier hebben verwerkt, krijg je van ons een uitnodiging toegestuurd.

Ongeveer 6 weken voor de 4e verjaardag van je kind, neemt de juf van jouw kind contact met je op om de wenochtenden in te plannen.

Overstappen van een andere basisschool naar De Mheen:
Hiervoor geldt een protocol dat door alle basisscholen in Apeldoorn wordt gehanteerd.  Ook wij volgen dit en gaan in gesprek als ouders op de eigen school hebben aangegeven op zoek te zijn naar een andere school.
Wel kan het dan voorkomen dat we een groep vol vinden. Dit kan te maken hebben met het aantal kinderen, maar ook met de zorg die wij aan de zittende kinderen moeten bieden. In een makkelijke groep van 29 kinderen kan er wel één bij en in een groep van 27 met veel zorg op diverse gebieden kan geen kind meer bij.