Aanmelden

We vinden het prettig wanneer je je kind rond de 3e verjaardag bij ons aanmeldt. Eerder aanmelden mag ook om zeker te zijn van een plekje op onze fijne school.
Is jullie kind ouder? Informeer naar de plaatsingsmogelijkheden.

Aanmelden voor een kennismakingsgesprek kan via dit formulier. Nadat wij het formulier hebben verwerkt, neemt de directeur contact op.

Ongeveer 6 weken voor de 4e verjaardag van je kind, neemt de juf van jouw kind contact met je op om de wenochtenden in te plannen.

Overstappen van een andere basisschool naar De Mheen:
Hiervoor geldt een protocol dat door alle basisscholen in Apeldoorn wordt gehanteerd.  Ook wij volgen dit en gaan in gesprek als ouders op de eigen school hebben aangegeven op zoek te zijn naar een andere school.
Wel kan het dan voorkomen dat we een groep vol vinden. Dit kan te maken hebben met het aantal kinderen, maar ook met de zorg die wij aan de zittende kinderen moeten bieden. In een “makkelijke” groep van 28 kinderen kan er wel één bij en in een groep van 26 met veel zorg op diverse gebieden kan geen kind meer bij.
Dit beslist de directeur in overleg met de IB-er.