Aanmelden

Sinds maart 2022 hanteren alle basisscholen van Leerplein055, PCBO en de Veluwse Onderwijsgroep een gezamenlijk toelatingsbeleid. Hiermee geven we alle kinderen in Apeldoorn een gelijke kans op aanmelding bij een school van hun eigen keuze. Voor kinderen die na 1 mei 2019 geboren zijn, geldt dit toelatingsbeleid.
Is jullie kind ouder? Informeer naar de plaatsingsmogelijkheden.

Aanmelden voor een kennismakingsgesprek kan via dit formulier. Nadat wij het formulier hebben verwerkt, neemt de directeur contact op.

Ongeveer 6 weken voor de 4e verjaardag van je kind, neemt de juf van jouw kind contact met je op om de wenochtenden in te plannen.

Overstappen van een andere basisschool naar De Mheen:
Hiervoor geldt een protocol dat door alle basisscholen in Apeldoorn wordt gehanteerd.  Ook wij volgen dit en gaan in gesprek als ouders op de eigen school hebben aangegeven op zoek te zijn naar een andere school.
Wel kan het dan voorkomen dat we een groep vol vinden. Dit kan te maken hebben met het aantal kinderen, maar ook met de zorg die wij aan de zittende kinderen moeten bieden. In een “makkelijke” groep van 28 kinderen kan er wel één bij en in een groep van 26 met veel zorg op diverse gebieden kan geen kind meer bij.
Dit beslist de directeur in overleg met de IB-er.