Nieuwe ouder

Oriënteer je je op een basisschool in de wijk Zevenhuizen? Of ben je specifiek op zoek naar een Jenaplanschool? Openbare basisschool De Mheen en een school met bijna 250 leerlingen, die zijn onderverdeeld in 3 bouwen, onder-, midden- en bovenbouw, die vervolgens weer verdeeld zijn in 3 stamgroepen. Ons 2 verdiepingtellende schoolgebouw is modern ingericht. We maken gebruik van eigentijdse technieken, zoals bijvoorbeeld het digibord en de tablet.

Schoolgids online

Op deze site kun je alle informatie over onze school vinden. Om het vinden van actuele en relevante informatie voor u zo eenvoudig mogelijk te maken hebben wij de traditionele schoolgids vervangen door een online schoolgids waar je kunt lezen over alle onderwerpen die je als ouder over onze school wilt weten. In de online schoolgids vind je alle informatie die in een schoolgids thuishoort. Na het intypen van een bepaalde zoekopdracht krijg je eenvoudig alle gevonden zoekresultaten te zien.  Natuurlijk kun je u ook het algemene zoekvenster van onze site gebruiken om informatie te zoeken.

Kennismaken?

Wil je samen met je  zoon of dochter een kijkje komen nemen op De Mheen? Dat kan! Neem contact op via het kennismakingsformulier of bel op 055 3662699 voor een afspraak met directeur Gonda Massier.

Delen via