Nieuwsbrief De Mheen

5 juli 2017

Start nieuwe schooljaar

Bijna met vakantie en dan 6 weken geen school voor onze kinderen. Daarna starten we weer. In de laatste vakantieweek zijn wij al regelmatig op school om voorbereidingen te treffen. Tijdens de vakantie is de Kinderopvang en de BSO gewoon open. Ook wordt er flink schoongemaakt.

Op maandag 21 augustus is alles weer prima voor elkaar en verwelkomen we jullie allemaal. Om 8.25 u op school graag dan kunnen we om half 9 beginnen.

Belangrijke data (komen ook op onze site te staan voor 21 augustus):

• Kamp bovenbouw is op maandag 18 en dinsdag 19 september. 

• Woensdag 27 september een studiedag dus alle kinderen een dag vrij. 

• Info avond voortgezet onderwijs op maandag 2 of woensdag 4 oktober. 

• Op woensdag 11 oktober is de open dag voor alle basisscholen in A'doorn. 

• De herfstvakantie begint op zaterdag 14 oktober.  

 

Werkzaamheden Vitens en Liander

In de hele wijk wordt er gewerkt aan de gas- en waterleiding. De oude asbestcement buizen worden vervangen. In de zomervakantie komt het graafwerk via de Tormentilstraat. School heeft er dan weinig last van. De kinderopvang wel en zij weten dit ook. Wanneer de bouwvakvakantie (Noord) start is het karwei hier wel geklaard.

Vlindernieuws

Een schooljaar vliegt voorbij: spelen, zingen, dansen, werken, vieringen, uitjes en vooral GENIETEN! Deze grote lummels zwaaien de onderbouw gedag en zeggen: "allemaal een hele fijne vakantie!"

 

Dierengeluiden

BovenBouwBezigheden

Quinten, Gijs, Vera, Cas, Jette, Hailey, Vincent, Yasin-Ali, Duygu, Imke, Bente, Daphne, Nigel, Meike, Finlay, Jay, Bastiaan, Viggo, Reno, Ayoub, Jeffrey, Noor, Stan, Winne, Duncan, Pien, Sekandar, Ariana, Baran, Megan, Lara, Tijmen 

Dag allemaal en veel succes op jullie nieuwe school!

Medezeggenschapsraad

De MR is de afgelopen periode voornamelijk bezig geweest met de aangekondigde sluiting van de locatie de Steenbeek en de gevolgen voor leerlingen, leerkrachten en ouders.. In haar laatste vergadering van dit schooljaar heeft de MR helaas moeten besluiten in te stemmen met het verzoek van Leerplein055 om over te gaan tot sluiting van de locatie de Steenbeek. We hadden liever een andere uitkomst gehad, maar dit is niet haalbaar.

Dit houdt ook in dat we afscheid moeten nemen van Angela Jansen en Jan-Jaap van Nieuwkerk als lid van de MR. We willen beide dan bij deze ook bedanken voor alle inzet de afgelopen jaren.

Als laatste wensen we iedereen natuurlijk een hele goede zomervakantie en voor volgend schooljaar iedereen het beste in een nieuwe klas of op een nieuwe school.

Kinderopvang

KDV het Vlindertje.

De zomervakantie komt er weer aan!
Tijdens de zomervakantie zijn wij gewoon geopend ( de meeste dagen).
Wij hebben weer een aantal plekjes vrij voor nieuwe kindjes! Tegenwoordig hebben wij ook flexibele contracten!!
Kom gerust eens binnen lopen, de koffie/thee staat klaar.
Ook kunnen jullie contact met ons opnemen via: 06-34 87 40 98,  met onze klantenservice, tel: 088-750 08 01 / email: apeldoorn@kindercentrum.nl of neem een kijkje op de website: www.kindercentrum.nl  

BSO de Toverhoed.

Tijdens de zomervakantie is er “vakantie opvang” bij Bso de Toverhoed.
Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag  van 7.30uur tot 18.30uur.
Denken jullie er wel aan dat de kinderen op tijd worden opgehaald, anders kunnen er extra kosten in rekening gebracht worden.
Hierbij hebben wij extra thema weken en sport en spel.
Wilt u eraan denken dat er met warm weer goed ingesmeerd word en eventueel zwemkleding/reserve kleding en een handdoek mee word gegeven?

Kinderen die geen vakantie contract hebben kunnen ook gewoon aangemeld worden, dit mag u doen bij de klantenservice tel: 088-750 08 01/ email: apeldoorn@kindercentrum.nl
of via de website: www.kindercentrum.nl

Wij wensen iedereen een fijne vakantie en tot volgend schooljaar!

 

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

De Mheen is onderdeel van Leerplein055