Word Vriendje van Orpheus en spaar mee voor onze school

woensdag 16 oktober 2019

Dit jaar heeft onze school zich weer aangemeld voor het Vriendjes van Orpheus – Scholenprogramma. Wij leggen jullie graag uit wat dit inhoudt. 

Vriendjes van Orpheus is een theaterclub voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar waar ouders hun kinderen lid van kunnen maken.
Vriendjes van Orpheus krijgen een gratis theaterticket, ontvangen regelmatig leuke cadeautjes en zijn uitgenodigd voor allerlei bijzondere Vriendjes Feestjes.
Wij sparen als schoolpunten voor ieder kind dat is aangemeld als Vriendje van Orpheus. Met deze punten mogen wij dit schooljaar weer gratis theateractiviteiten uitzoeken voor de kinderen, zoals voorstellingen, rondleidingen en workshops. 

Afgelopen schooljaar heeft een groep uit de middenbouw een theatrale rondleiding achter de schermen gehad en hebben de kleuters genoten van de voorstelling ‘Pim Pam Paars’. En natuurlijk hebben we allemaal groep 8 met hun eindmusical zien stralen op het podium van de Rabobankzaal in Orpheus. 

Helpen jullie ons ook mee om zoveel mogelijk punten te sparen zodat wij met de leerlingen weer een cultureel uitstapje kunnen doen?
Bekijk de website voor meer informatie, kosten en aanmelden: http://www.orpheus.nl/vriendjes 

Delen via