Op naar de Kerst

dinsdag 4 december 2018

Na de gezellige en spannende tijd van Sinterklaas stappen we over naar de Kerst. 

We zoeken nog ouders die op vrijdagochtend 7 december om 8.30 uur willen helpen de school in kerstsfeer te brengen. We merken dat juist de gangen van de onderbouw nog wel eens “vergeten” worden. Als we uit iedere groep 1 of 2 ouders hebben die willen helpen, zijn we zo klaar. 

Natuurlijk gaan we in de laatste week, op donderdag 20 december weer lekker eten op school. De kleuters mogen dan in hun mooiste kerstkleding aanschuiven bij een overheerlijk kerstdiner. Naar school als het al donker is, is natuurlijk supergezellig!
Op vrijdag 21 december volgt er dan een prachtige viering, verzorgd door onze theatergroep “’t Mheenis”. Precieze informatie daarover volgt nog.
Die vrijdagochtend hebben we weer even jullie hulp nodig om de school van alle kerstversiering te ontdoen en de kerstbomen weer in de dozen op te bergen. Hoe meer hulp, hoe sneller we klaar zijn! 

Ieder kleutergroep gaat ook weer op bezoek de ouderen, om daar een gezellige en sfeervolle kerstvoorstelling te geven. Jullie horen van de stamgroepsleidster op welke dag we gaan en waar naartoe.  

Delen via