woensdag 18 november 2020

Afsluiting kunstproject

We hebben de komende week met de kinderen de afsluiting van het mooie project over Kunst. Daarna zullen de kunstwerken die gemaakt zijn mee naar huis komen.

Sinterklaas

Deze week wordt ook het thema Sinterklaas opgepakt. Maandag middag hebben we lootjes getrokken. Op vrijdag 4 december wordt er in alle groepen een Sinterklaasfeest georganiseerd waarbij we de thuisgemaakte surprises aan elkaar gaan geven. Op de lootjes staat uitgelegd wat er van de kinderen verwacht wordt.

VO

De middelbare scholen hebben door Corona steeds meer alternatieve programma’s.
– Van de Vrije school is er al een mailing uit gegaan vorige week naar de ouders van groep 8.
www.vszutphen.nl
– Het Zone college in Twello is nog aan het bekijken hoe ze het gaan aanpakken.
Speciaal voor de ouders/verzorgers van uw groep 8 leerlingen bieden we de mogelijkheid om hun interesse nu al kenbaar te maken door een mailtje te sturen naar: twello@zone.collegeWij noteren dan hun gegevens en houden ze op de hoogte. Meer informatie over onze open dagen wordt ook bekend gemaakt via de pagina https://vmbozone.nl/open-dagen-twello
– Voor de ouders van groep 8 (en 7) is ons advies om de sites van de VO scholen goed in de gaten te houden de komende tijd. Hebben jullie gezien dat de jongen in het introductiefilmpje een ouder bekende is, hihi.
www.vo-apeldoorn.nl 

Delen via