Nieuws vanuit de bso

woensdag 20 maart 2019

We zijn op dit moment met het thema vriendjes bezig.

We werken sinds kort met het programma Doenkids. Hier zetten wij verschillende activiteiten in een maandschema. Deze vind je ook op het bord bij de hoofdingang van de school. Er worden per dag verschillende activiteiten aangeboden zoals armbandjes of smoothie maken, muziekspel en nog veel meer knutsel- en spelactiviteiten.

Ondertussen zijn we samen met het Kinderdagverblijf ook met de voorbereiding voor Kika bezig. We hebben chocolaatjes gemaakt om te proeven, we maken er nog veel meer om te verkopen op de Kikamarkt samen met nog veel meer lekkers. Het zou leuk zijn als er heel veel kinderen met hun ouders komen om van alles te genieten. De markt wordt gehouden op vrijdag 29 Maart achter in de school bij het Kdv en de Bso met inloop vanaf 13:00……

Het volgende thema is: lente, Pasen

Wij van de bso gebruiken de deur aan de zijkant van de school. De hoofdingang wordt na schooltijd op slot gedraaid. We willen ook de ouders die het toch handiger vinden de hoofdingang te gebruiken, verzoeken om via de zijuitgang naar buiten te gaan.

Groetjes
Jennifer, Erika, Farida, Marieke en Esma

Delen via