Kerst

woensdag 13 december 2017

Nu staan de kerstbomen overal weer in de school. Heel gezellig! Woensdag 20 december gaan alle kleutergroepen op bezoek bij de “oudjes” om daar samen te zingen en donderdag 21 december is er het kerstdiner op school. Kijk goed in de extra brief, want daarin staan de tijden. Die middag zijn de kleuters vrij, zo hebben ze weer heel veel energie om ‘s avonds aan te schuiven bij het kerstdiner, waar een ieder lekkere hapjes voor gaat maken. Zie de lijst die op de deur hangt.  

Op vrijdag is er nog de kerstmusical gespeeld door Tis Mheenes en kinderen van school. Na afloop kan iedere toeschouwer nog een donatie geven als blijk van waardering, wat natuurlijk ook voor Serious Request is. Daarna gaan we de bomen en alle kerstspullen weer opruimen. Komen jullie bij de viering en hebben jullie daarna nog even tijd …….. we kunnen bij het opruimen hulp gebruiken.
In de middag zal de cheque gebracht worden naar het glazen huis, Serious Request, met daarop het eindbedrag wat de kinderen samen met de ouders bij elkaar hebben ” gesprokkeld”. Een goede actie en dank jullie wel iedereen van de Mheen.
Dan is het kerstvakantie!!
Iedereen fijne dagen gewenst en we zien elkaar weer in het nieuwe jaar ………. 2018. 

Delen via