Monique en Maarten gaan trouwen

vrijdag 1 september 2017

Vrijdagochtend 1 september 11.00 uur zitten alle kinderen klaar om onze IB-er Monique en haar Maarten te verwelkomen als bruidspaar op De Mheen. Hoewel Monique echt nooit te laat is, komt ze vandaag gewoon een kwartier te laat….het liep uit omdat haar haar nog gedaan moest worden, zei ze……..als ze dan eenmaal uit haar mooie zwarte Mercedes stapt en de school binnenloopt wordt het bruidspaar met veel applaus en oooeehh’s an ahhh’s verwelkomd! Wauw, wat een mooi bruidspaar!

Saskia, stamgroepleider Berenbende, was voor vandaag
buitengewoon ambtenaar van De Mheen en heeft de trouwceremonie alvast geoefend met Monique en Maarten. Wat deden ze dat goed! Dat komt later op de dag vast goed met de echte huwelijksceremonie!

Als cadeau kreeg het bruidspaar niet alleen een schilderij van elke stamgroep maar ook een echte lipdub, waarin haar Maarten, tot verrassing van Monique, een rol in speelde!

 

 

Wij wensen jullie heel veel plezier op jullie huwelijksdag, maak er een mooie dag van en wij wensen jullie heel veel geluk en liefde toe, samen met Lucas en ……

 

Delen via