Koolwitjes – Kanjertraining 2017

zondag 22 oktober 2017

De afgelopen weken hebben we vele activiteiten gedaan rondom de Kanjertraining. De Koolwitjes kunnen jullie er alles over vertellen. Het verhaal gaat over Max , die in het Kanjerdorp terecht komt.

Daar komt hij de Pestvogels, Uitlach apen, Bange konijntjes en natuurlijk de KANJERTIJGERS tegen. Gelukkig is alles goed gekomen.

In de klas zijn er veel oefeningetjes gedaan. En wat zo geweldig was dat er zoveel vertrouwen was. Zonder vertrouwen was het niet gelukt. Iedereen deed mee en durfde. Wat was ik trots op mijn Kanjers.

Er was ook een open les. Ouders en grootouders mochten meedoen. Hier zagen ze weer hoe goed het ging en ook de liedjes werden enthousiast gezongen.

Op de viering lieten de Koolwitjes zien wat ze hadden geleerd en zongen een prachtig lied. Ze waren door de moeders van Nelleke, Devid en Shion prachtig geschminkt.

Op de foto’s kunnen jullie goed zien wat we hebben gedaan.

De Koolwitjes dragen graag een witte pet en waarom???

Dan kan iedereen zien dat je een KANJERTIJGERS bent.

Op de foto’s is ook te zien dat tijdens de viering Jaylisa, Lizz en Jenna een gedichtje over een egel lieten  horen. Ze hadden super  goed geoefend. Samen met Yvette hadden de Koolwitjes dit gedicht gemaakt.  

Veel kijkplezier en leesplezier.

Delen via