Kom in de groep!

vrijdag 24 maart 2017

Als vervolgactie op de Open Dag organiseren we ‘Kom in de groep!’. Naar aanleiding van bijvoorbeeld de Open Dag hebben ouders soms vragen of deze school wel bij hun kind past. Hoe gaat dat dan werken in stamgroepen? Wat houdt het Jenaplanonderwijs precies in? Hoe bieden ze de stof dan aan per leerjaar? Kinderen en ouders kunnen tijdens Kom in de groep! zelf ervaren wat het Jenaplanonderwijs in de praktijk betekent.

kom-met-tekst

De kinderen kunnen  de stamgroepen in de onderbouw, te weten Citroenvlinders, Vuurvlinders of Koolwitjes even bezoeken of even samen buiten spelen. Ouders worden opgevangen door ouders die hun kinderen al op De Mheen hebben zitten en kunnen hen vragen stellen over De Mheen.  Daarnaast licht directeur Ben, uitgebreider dan mogelijk is tijdens de open dag, toe wat het Jenaplanonderwijs op De Mheen precies inhoudt.

Deze dag is speciaal voor kinderen vanaf 3 jaar, jonger in overleg. Kinderen die gebruik willen maken van deze ‘Kom in de groep!’- dag moeten zich van te voren aanmelden.

Delen via