Kom in de groep!

maandag 19 september 2016

Zeg het voort, zeg het voort…..

Als vervolgactie op de Open Dag organiseren we, samen met de andere Jenaplanbasisscholen in Apeldoorn, op dinsdag 11 oktober 2016 ‘Kom in de groep!’. Naar aanleiding van bijvoorbeeld de Open Dag hebben ouders soms vragen of deze school wel bij hun kind past. Hoe gaat dat dan werken in stamgroepen? Wat houdt Jenaplanonderwijs precies in? Hoe bieden ze de stof dan aan per leerjaar? Kinderen en ouders kunnen tijdens Kom in de groep! zelf ervaren wat het Jenaplanonderwijs in de praktijk betekent.

img_0060

De kinderen kunnen een ochtend meelopen bij de Citroenvlinders, Vuurvlinders of Koolwitjes. Ouders worden opgevangen door ouders die hun kinderen al op De Mheen hebben zitten en kunnen hen vragen stellen over De Mheen. Ondertussen kunnen ze ook een kijkje nemen bij de onderbouwgroepen om te zien hoe hun kind de school ervaart. Daarnaast licht Ben, uitgebreider dan mogelijk is tijdens de open dag, toe wat het Jenaplanonderwijs op De Mheen precies inhoudt.

Deze dag is speciaal voor kinderen vanaf 3 jaar, jonger in overleg. Kinderen die gebruik willen maken van deze ‘Kom in de groep!’- dag moeten zich van te voren aanmelden.

Delen via