Groente en brood halen bij De Mheen

vrijdag 3 februari 2017

Geen tijd om naar de markt te gaan voor verse groenten? Of even eventjes snel naar de bakker voor heerlijk vers brood? Maak het jezelf gemakkelijk en plaats je bestelling online bij Hooge Kamp en/of Driekant en haal het donderdagmiddag, direct met je kinderen, op bij school? Zo heb je iedere week verse groenten van lokale telers en vers volkorenbrood in huis. Je krijgt er ook nog wekelijks heerlijke recepten bij. Is dat niet makkelijk?

Hoe werkt het?
Sinds begin februari is onze school afleverpunt voor groentepakketten van Hoogekamp en brood van Driekant. Dit houdt in dat de geplaatste bestellingen wekelijks kosteloos op school worden bezorgd. Bestellingen liggen elke donderdagmiddag om 15:00 uur klaar bij het keukentje in de Gemheenschapsruimte.

Hooge Kamp
De Hooge Kamp, een biologische boerderij net buiten Apeldoorn, levert wekelijks groentepakketten (en aanvullend fruit, aardappelen en uien) in Apeldoorn. Heb je interesse in biologische, seizoensgebonden en lokaal verbouwde groente? Via een proefabonnement van een maand kun je ervaren of het iets voor jou is. Interesse, klik hier voor meer informatie: Flyer Hoogekamp en Flyer Hoogekamp (2).

Driekant
Driekant is een biologische bakkerij uit Zutphen en een ambachtsbedrijf met een sociaal hart. Zij maken dagelijks brood en banket en helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door ze bij hen werkervaring op te laten doen. Interesse, klik hier voor meer informatie: Flyer Driekant

Delen via