Vlindernieuws

dinsdag 4 september 2018

De nieuwe afspraak in school is dat de Mheeninkjes informatief worden. De verslagen wat we hebben gedaan is te volgen via Klasbord.

PROJECTEN:

Deze week sluiten we het vakantie project af. Alle vakantiebladen van de kinderen moeten inmiddels ingeleverd zijn!

Volgende week starten we weer met de Kanjertraining. Weten jullie het nog van de Zwarte petten van de Pestvogels, de gele petten van de bange Konijntjes, de rode petten van de uitlach Aapjes en de witte petten van de Kanjertijgers? Ze komen allemaal weer langs en er wordt nog een visite moment geprikt voor de ouders. Lekker meekijken en meedoen.

GYMSCHOENEN:

Hebben alle kinderen inmiddels weer gymschoenen op school? Deze horen in de jassentassen (zo noemen we nu de luizenzakken). Natuurlijk hebben jullie in de vakantie goed gecontroleerd of ze nog passen!

SPELLETJES:

Oeps, er is nog ontwikkelingsmateriaal thuis (ging voor de vakantie mee om mee te spelen en daarna samen schoon te maken). Brengen jullie die deze week wel weer naar school? We missen nog teveel!

HALF 9:

Al heel wat ouders zijn eraan gewend, maar ……
Denk erom: ook de kleuterdeuren gaan om half 9 dicht!! Iedereen mag al vanaf 8.15 uur samen een spelletje komen spelen, maar we willen graag op tijd beginnen.

Delen via