Vlindernieuws

dinsdag 2 februari 2021

Zoals we nu werken doet iedereen echt heel erg zijn of haar best, maar…

we hopen dat het snel weer “gewoon” gaat worden.

Onze wens is om alle vlinders weer op school te mogen ontvangen. Want het is wel heel raar, als je eindelijk die grote kanjer van 4 jaar bent en niet naar school mag gaan! De grote school waar je eindelijk naar toe mag… is dicht. Joshua, Sterre en Rosalina zijn 4 jaar geworden en moeten met hun eerste √©chte schooldag nog heel even wachten. Jammer, maar tot snel!

En omdat we nu (bijna) allemaal thuis aan het werk zijn, sturen we wekelijks een bingokaart met leuke opdrachtjes. Natuurlijk zijn deze opdrachtjes aan te passen naar de mogelijkheden die er zijn en wat kan je kleuter aank

an. Wij vinden het erg leuk als we foto’s van het thuiswerken en/of reacties van jullie mogen ontvangen. We hopen jullie weer snel in google meet te zien.

Natuurlijk is er op MOO (Mijn Omgeving Online)-> Google Drive-> gedeelde drives-> 17PZ-stamgroep…¬†(zonder jaartal erachter) ook veel te vinden wat leuk is om samen te doen of samen te bekijken. De bingokaarten, filmpjes (van de juffen), dieren in de winter en leuke tips zijn daar te vinden. Log eens in en kijk lekker rond!

Met de paar kinderen die we bij de noodopvang zien kunnen we nog wat gezellige spelletjes doen of een liedje zingen, zoals op de foto.

Delen via