woensdag 28 oktober 2020

De coronamaatregelen hebben gevolgen voor ons allemaal. De impact voor het basisonderwijs is vooralsnog gelukkig ‘beperkt’ gebleven tot de al bestaande maatregelen waardoor onze school open blijft en het onderwijs door kan gaan. Uiteraard krijgen de coronamaatregelen binnen onze school steeds de nodige aandacht. Het bestuur van Leerplein055 heeft ons gevraagd om niet de grenzen op te zoeken van wat ‘nog mag’ maar te bedenken “Wat kan ik doen of juist laten om virusoverdracht te voorkomen?” De geplande excursies naar het Kröller Müller museum in het kader van het kunstproject stellen we daarom uit. Gelukkig kunnen alle activiteiten in school wél doorgaan.
Helaas krijgen jullie minder mee van wat zich op school afspeelt, omdat jullie daarbij afhankelijk zijn van de verhalen van jullie kind(eren) en eventuele foto’s of filmpjes die gedeeld worden door de stamgroepleidster. Het blijft de komende tijd nodig de aanwezigheid van volwassenen in de school zoveel mogelijk te beperken en alleen bij noodzaak en op afspraak mensen in school te ontvangen.
Met deze en alle andere maatregelen willen we voorkomen dat teamleden in (preventieve) quarantaine moeten en er zodoende voor zorgen dat alle kinderen onderwijs kunnen blijven volgen. Het onderwijs gaat voorlopig gelukkig door, laten we er met elkaar voor zorgen dat dat zo blijft. Onze oprechte dank voor jullie medewerking!

Delen via