De vlindertuin

dinsdag 27 maart 2018

Zaterdag is er met prachtig weer heel hard gewerkt in de Vlindertuin. Onder leiding van Joost ter Beeke, de vader van Jenna en Siebe die met zijn ervaring als hovenier alle voorbereidingen had getroffen, is de Vlindertuin weer omgetoverd tot een kleurrijke ontdektuin. Veel ouders staken de handen uit de mouwen. Na de oproep voor wat extra hulp, zijn er zelfs nog meer (groot-) ouders te hulp geschoten. Dit was ook wel nodig, want er was veel werk te verzetten.
Bij de waterpartij op het grote plein is al een deel te bewonderen, maar de Vlindertuin heeft de grootste metamorfose mogen ondergaan. Het blotevoeten pad is aangevuld met verschillende soorten kiezels en gras. Er zijn prachtige buxus struiken geplaats zodat we ook in de winter nog een groene tuin hebben. Er is nieuw zand bij de waterpartij gestort zodat de kinderen weer lekker met water en zand kunnen spelen. De muziekwand die door Sint en zijn Pieten is gemaakt, hebben ze kunnen plaatsen, de mooie windmolens die we cadeau hebben gekregen staan te draaien en met boomschors is een deel van de tuin mooi afgewerkt. De borders zijn beplant en in de zomer kunnen we onze eigen aardbeien gaan plukken. Wat een feest om naar te kijken EN in te spelen!
We zullen de plantjes goed water geven en wat zullen we deze lente met z’n allen de Vlindertuin gaan herontdekken. Fantastisch! Dank je wel hulpouders en hulpkinderen, wat een geweldige start van een nieuw seizoen!

De renovatie aan de vlindertuin is mede mogelijk gemaakt door Groenrijk Malkenschoten en Wassink bestratingen.

Delen via