Nieuwsbrief De Mheen

27 augustus 2018

Gestart

Vanmorgen om half 9 was iedereen weer present. Gelukkig zijn er geen gekke dingen gebeurd. Slechts 1 kind met een enkel in het verband. Om 9.50 uur hebben we samen bij het draadcircus op het plein even een yel laten horen: elke groep had zijn eigen yel.
Tegelijk hebben we even de nieuwe namen van 6 groepen kunnen oefenen.
Hierbij de namen en de teamleden:

Vloeren

Sommige ouders is het al opgevallen: vier lokalen (boven) zijn keurig in de was gezet. De andere lokalen en alle gangen niet. Door de warmte / hitte (er werd 's avonds en 's nachts gewerkt) en de materialen is dit werk gestopt en momenteel wordt er gezocht naar een andere bewerking van de vloeren en de nieuwe datum wanneer het gaat gebeuren horen we binnenkort.

Weg wordt afgesloten

Wij hebben bericht gehad dat op 5 september de Venkelstraat en deel Tormentilstraat is afgesloten i.v.m. werkzaamheden.  Met de auto is school niet te bereiken. Parkeren in de Wijnruitstraat of ander deel van deTormentilstraat kan wel, maar hier zal ook snel "vollopen" en overlast geven in de buurt. Ons advies is, als het kan, heerlijk fietsend of lopend te komen.

Informatieavonden

Elk jaar willen we jullie informeren over wat er zoal aan de orde komt in ons programma. Elke bouw heeft een avond om met jullie, ouders, dit te bespreken. Verder ook handig om de ouders van de stamgroep te ontmoeten. Kinderen spelen regelmatig met elkaar en nu leer je de ouders ook kennen. Daar komt bij dat wij geen adressen meer mogen doorgeven. Ouders moeten dit onderling zelf regelen.

Op 12 september a.s. is er een info avond voor de Bovenbouw van 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 u) tot uiterlijk 21.30 uur. Tijdens deze avond krijgen ouders ook informatie over het kamp op 17-18-19 september.
De Onderbouw houdt hun info avond op 26 september van 19.30 uur (inloop met koffie / thee vanaf 19.15 u) tot uiterlijk 21.00 uur.

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent of omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief.

De Mheen is onderdeel van Leerplein055